Wandelen in landgoed Blidingsholm

Het landgoed Blidingsholm ligt aan de oever van de rivier de Mörrum in Småland in het zuiden van Zweden. De Mörrum begint in het grote Ăsnen. Een ideale plek om een kanotocht te starten en is een geweldige plek om te vissen. Snoek, baars, brasem, paling, snoekbaars en zeelt, zijn enkele voorbeelden van de zoetwatervissen waarop gevist kan worden. Voor onze vissersgasten hebben wij roeiboten te huur. Bij ons is het een prachtig stukje Zweden om te fietsen en te wandelen. De vroegere spoorbaan is door de jaren heen omgetoverd tot fiets- en wandelpaden, welke als een slang door de oerbossen van Småland kronkelen. Het landgoed Blidingsholm heeft een camping met ongeveer 60 plaatsen voor caravans, campers en grote- en kleine tenten. Het landgoed ligt aan de oever van de Mörrum.

Het landgoed Blidingsholm heeft ook een klein hotelletje en verschillende vakantiewoningen waar het goed vertoeven is. Het is een ontzettend leuke plek om een deel van uw vakantie door te brengen of als stopplaats te gebruiken voor de reis naar het noorden.

Als u op vakantie gaat naar Zweden, is het belangrijk om goed materiaal mee te nemen. Bij Routezweden.nl weten ze wat u nodig hebt. Via diverse websites leveren wij slaapzakken, luchtbedden en tenten om veilig te kamperen in Zweden. Met een boot van opblaasbootshop kunt u één van de duizenden meren in Zweden bevaren. Daarnaast wordt ons assortiment binnenkort uitgebreid met zakmessen. zaklampen en een infrarood nachtkijker. Houd de website van Mundo Recreatie daarom in de gaten.